Info ABC

A. Aanvang wandelaars:
7.30 – 8.30* uur 21 – 30 – 42.5 km
7.30 – 10.30* uur 6 – 10 – 15 km
* Dit zijn de uiterste starttijden.
Wandelaars krijgen geen route op papier. De route is duidelijk aangegeven met pijlen. Aanvang jogging/running:
10.00 uur 21 – 30 – 42.5 km
11.00 uur 6 – 10 – 15 km

B. Brandweer Geldrop verleent jaarlijks zijn medewerking op de grote verzorgingspost op de hei

C. Coevering is de wijk waar de start/ finish is. Parkeren kan in de gehele omgeving, vraag onze verkeersregelaars naar mogelijkheden.

D. Wijkcentrum de Dreef is vanaf dag 1 betrokken en ons secretariaat bevindt zich daar. Je kunt er je startnummer ophalen, terecht voor koek en sopie en een borreltje of ander drankje achteraf.

E. EHBO vereniging is elk jaar aanwezig en is bij de start/ finish of centrale post in de Dreef te vinden.

F. Op Facebook hebben we ook een pagina Stichting ‘T is voor niks. Vind ons leuk!

G. Gevonden voorwerpen maken we een dag na de loop via facebook en de website bekend. Garderobe is in de sporthal, daar kunt u uw tas gratis in bewaring geven. Hang een label met uw startnummer aan uw tas.

H. Hardlopers kunnen kiezen uit 6 afstanden. 10.00 uur starten de 42.5-30-21 km en om 11.00 uur de 15-10-6 km

I. De doorgang van de editie van 2020 is vanwege Corona nog niet zeker. We hopen begin september meer duidelijkheid te kunnen geven via deze website.

J. Jury is vanaf 2017 nog open tot 15.00 uur!

K. Koffie en thee staan al klaar in de Dreef vanaf 7.00 uur

L. Lucas Klamer was de initiatiefnemer van dit evenement. Zijn droom kwam hiermee uit, een gratis evenement neerzetten met een uitdagend karakter in de natuur. Helaas heeft na de proloog in 1999 maar 1 editie in 2000 zelf mogen meemaken. Na zijn overlijden hebben de bestuursleden met familie en vrienden zijn droom verder voortgezet. De Lucas Klamer trofee is in het leven geroepen omdat zijn naam niet in de naam van de stichting en evenement zit. We reiken jaarlijks deze wisseltrofee uit aan iets ludieks om zijn naam en herinnering levend te houden.

M. Massage wordt gratis aangeboden in de sporthal! Vrijwillige service van bevriende masseurs.

N. Nummers zijn op te halen in wijkcentrum de Dreef

O. Omkleden en douchen en garderobe is in sporthal de Coevering

P. Het parcours is onze trots en er wordt met veel vrijwilligers en super goed gepijlde route uitgezet op zaterdag en zondag. Er zijn voor- en nafietsers op de afstanden.

Q. Quad ambulance is op de hei aanwezig. Dus ook op het parcours kan hulp worden verleend.

R. Routebeschrijvingen zijn niet nodig vanwege de goed uitgepijlde route. In de Dreef en in de sporthal en natuurlijk op site kunt u vooraf ook goed naar de routes kijken.

S. Sporthal is beschikbaar voor omkleden en douchen en garderobe vanaf half 9. Sponsoren zijn de reden dat we dit evenement gratis kunnen aanbieden. Vaak willen mensen toch graag iets geven of doneren dus daarom hebben we onze spaarvarkens in de sporthal en wijkcentrum geplaatst.

T. Elk jaar hebben we een tombola met wat leuke kleine prijsjes. Uw loopnummer is ook uw lotnummer. Kom na het lopen in het wijkcentrum vanaf 12 uur even kijken of u prijs heeft.

U. Bekijk hier de uitslagenlijst van 2019.

V. Zonder onze ruim 85 vrijwilligers zijn we nergens. Zij zorgen ervoor dat dit kan doorgaan.

W. Wandelaars kunnen kiezen uit 6 afstanden.
7.30 – 8.30* uur starten de 21 – 30 – 42.5 km
7.30 – 10.30* uur starten de 6 – 10 – 15 km
* Dit zijn de uiterste starttijden.

Wandelaars worden gescand bij vertrek en aankomst in het Wijkcentrum!

Y. IJsvrij! 1 keer kon de loop niet doorgaan vanwege zulke slechte weersomstandigheden. We streven ernaar op de vrijdag voor de loop een knoop door te hakken bij verwacht slecht weer en zullen via de website hierover communiceren.

Z. Zoekacties naar verdwenen honden en zoekgeraakte auto’s niets is ons te gek. Stelt u gerust elke vraag en we doen onze best om u passend te helpen.